background

Din 1995 asigurăm calitatea lucrărilor la cheie

Propria fabrică de producție, conform standardelor germane

Solicită măsurări GRATUITE
Garanția lucrărilor - 10 ani

Cu ce vă putem fi de ajutor

Producerea și instalarea ferestrelor, ușilor și rulourilor pentru case private, apartamente și oficii. Suntem reprezentant oficial Rehau în Moldova și ne specializăm în proiecte de orice volum și orice buget.

Calitatea materialelor și a lucrărilor sunt prioritare pentru noi. În viziunea noastră, o fereastră calitativă trebuie să fie durabilă, comodă în utilizare, să garanteze siguranță și să fie accesibilă financiar. Punem accent pe tehnologie și inovație pentru confortul Dumneavoastră. Vă doriți ferestre sau uși cu un design deosebit?

Alegeți accesoriile, iar noi vă stăm la dispoziție pentru toate lucrările: de la producere - până la instalare și deservire.

Vezi proiectele
about
icon
Izolare, Protecție și Confort
Profesionalism și dedicație pentru confortul Dumneavoastră

Etapele noastre de lucru

Pas 1. Consultăm rapid

Sunați-ne la numărul 078 933 303 sau completați formularul de pe site, iar noi vă consultăm gratuit privind mărimea proiectului și bugetul aproximativ.

Pas 3. Propunem oferta

La această etapă calculăm cea mai avantajoasă ofertă pentru Dvs., cu stabilirea cerințelor tehnice și funcționale de design a ferestrelor, și oferim reduceri.

Pas 2. Măsurăm GRATIS

Precizia și punctualitatea sunt foarte importante în activitatea noastră. Realizăm măsurările rapid și revenim cu costurile exacte ale proiectului și termenul de executare.

Pas 4. Oferim garanție

După semnarea contractului, controlăm tot procesul și ne asumăm responsabilitatea de a realiza lucrările calitativ și la timp. Garanție - 10 ani.

background

Părerile clienților noștri

quote-icon

Pentru noi, contează încrederea.

Suntem la dispoziția Dumneavoastră, pentru comenzi, la telefon și online. Completați formularul de mai jos și vom realiza măsurările gratis, indiferent de mărimea proiectului: casă privată sau oficiul companiei.