Garanția lucrărilor - 10 ani

Ferestre, uși și rulouri pentru orice buget

product

Ferestre

Ferestrele Tactica din profile PVC Rehau sunt durabile și practice în utilizare. Asigură izolare fonică, termică și protecție solară. Calitatea ferestrei Tactica îmbină calitatea materiei prime, producerea, montajul, cât și echipa de profesioniști.

Află mai mult...
product

Uși

Uşa este cartea de vizită a casei, iar REHAU oferă soluţii de design modern sau clasic. Uşa Dvs. poate fi personalizată cu un panou decorativ sau cu un termopan vitrajat. Caracteristicile de bază ale uşii sunt termoizolarea, fiabilitatea și rezistenţa la antiefracție.

Află mai mult...
product

Rolete

Asigurați-vă casa sau spațiul comercial cu o protecție sporită. Rulourile sunt un sistem de umbrire și antiefracție care asigură intimitatea spaţiului privat. Se pot închide și deschide mecanic sau automat. La comandă, instalăm și porți tip rulou.

Află mai mult...
Lucrăm pentru siguranța și confortul Dumneavoastră

De ce Tactica?

Tactica înseamnă controlul total al produselor și lucrărilor - de la producție până la instalare. Deținem propria fabrică de producere a construcțiilor de PVC. Respectăm standardele de calitate recomandate de liderul Mondial, brandul german Rehau. Asigurăm sudură invizibilă, sticlă termoizolantă, feronerie de calitate pentru ferestre și uși. Propunem posibilităţi de exprimare prin paleta de folii decorative și texturi pe orice gust.

Asigurăm producția, măsurarea, montarea și garanția lucrărilor. Noi suntem furnizori autorizați Rehau în Moldova. Meșterii noștri au parte de cursuri permanente de perfecționare și toate lucrările se efectuează conform standardelor de calitate germane. Avem propria Tactică - precizie până la milimetru, o echipă dedicată și un proces de lucru bine pus la punct.

Noi nu promitem, noi oferim calitate!

Solicită măsuri GRATUITE
about
icon
Protecție și izolare

Pentru noi, contează încrederea.

Suntem la dispoziția Dumneavoastră, pentru comenzi, la telefon și online. Completați formularul de mai jos și vom realiza măsurările gratis, indiferent de mărimea proiectului: casă privată sau oficiul companiei.

X

Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu procesarea cookies. Sunt deacord