Garanția lucrărilor - 10 ani

Ferestre, uși și rulouri pentru orice buget

product

Ferestre

Ferestrele Tactica din profile PVC Rehau sunt durabile și practice în utilizare. Asigură izolare fonică, termică și protecție solară. Calitatea ferestrei Tactica îmbină calitatea materiei prime, producerea, montajul, cât și echipa de profesioniști.

Află mai mult...
product

Uși

Uşa este cartea de vizită a casei, iar REHAU oferă soluţii de design modern sau clasic. Uşa Dvs. poate fi personalizată cu un panou decorativ sau cu un termopan vitrajat. Caracteristicile de bază ale uşii sunt termoizolarea, fiabilitatea și rezistenţa la antiefracție.

Află mai mult...
product

Rolete

Asigurați-vă casa sau spațiul comercial cu o protecție sporită. Rulourile sunt un sistem de umbrire și antiefracție care asigură intimitatea spaţiului privat. Se pot închide și deschide mecanic sau automat. La comandă, instalăm și porți tip rulou.

Află mai mult...
Lucrăm pentru siguranța și confortul Dumneavoastră

De ce Tactica?

Suntem mai mult decât producători de ferestre PVC - suntem arhitecții soluțiilor de lux pentru confort, eleganță și inovație. Alegându-ne, te bucuri mai mult decât produse de înaltă calitate – aduci în locuința ta o experiență plină de încredere și profesionalism. La Tactica, excelăm în arta controlului total – de la producție până la instalare. Ne distingem prin propria fabrică de producție a construcțiilor de PVC, respectând cu strictețe standardele impuse de liderul mondial în domeniu, brandul german Rehau.

În fiecare detaliu, investim expertiza noastră pentru a asigura rezultate de excepție. Sudură invizibilă, sticlă termoizolantă și feronerie de înaltă calitate pentru ferestre și uși sunt doar câteva dintre aspectele pe care le garantăm în fiecare proiect. Ne remarcăm prin atenția noastră meticuloasă la detalii, asigurându-ne că fiecare măsurătoare este realizată cu precizie și fiecare proiect este livrat la timp. Costurile exacte ale proiectului sunt prezentate într-un mod transparent, iar termenele de executare sunt respectate cu rigurozitate. La noi, fiecare fereastră este o expresie a stilului și personalității tale. Propunem o varietate de folii decorative și texturi, oferindu-ți libertatea de a crea un spațiu unic și captivant. Alege înțelept, alege Tactica.

Casa ta merită cel mai bun partener, iar noi suntem aici pentru a o face realitate.

Solicită măsuri GRATUITE
about
icon
Protecție și izolare

Pentru noi, contează încrederea.

Suntem la dispoziția Dumneavoastră, pentru comenzi, la telefon și online. Completați formularul de mai jos și vom realiza măsurările gratis, indiferent de mărimea proiectului: casă privată sau oficiul companiei.

X

Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu procesarea cookies. Sunt deacord